Конферентни зали

Вместимост на Залите и подредба

Име
тип Аудитория
Тип Класна Стая
Зала Загора
160 места
120 места
Зала Сити 1
70 места
40 места
Зала Сити 2
24 места
16 места

 

Комплексът разполага с четири конферентни зали с капацитет съответно 120 (Тип класна стая), 68, 16 и 12 места, с множество възможности за аранжиране по желание на клиента, оборудвани с мултимедиен проектор, флипчарт, пособия за писане, идеални за провеждане на семинари, обучения, тийм билдинги, бизнес срещи, фирмени представяния, симпозиуми, фирмени партита, Комплекса разполага с възможност за организиране на кафе паузи, обеди, вечери и коктейли в ресторанта на комплекса или в самите зали.

Зала Сити 1

Зала СИТИ 1 : оборудвана с мултимедиен проектор, флипчарт, регулируемо осветление, климатична инсталация, с възможност за изнесено предлагане на храна и напитки в залата при работни обяди, подредба по желание на клиента.

Зала Загора

Зала ЗАГОРА: оборудвана с визуализираща и презентационна техника, система за мобилно озвучаване и аудио запис , регулируемо осветление, климатична инсталация, , с възможност за изнесено предлагане на храна и напитки в залата при работни обяди, вечери, коктейли, дискотечни вечери, подредба по желание на клиента.

Зала Сити 2

Зала СИТИ 2 :оборудвана с мултимедиен проектор, флипчарт, регулируемо осветление, климатична инсталация, подредба по желание на клиента.