Ресторант

Ресторант City
Стара Загора

Ресторант "Сити" част от комплекса, предлага на всички свои гости, комфортна и уютна обстановка гарнирана с изискани ястия от средиземноморската кухня, перфектно обслужване и богат избор от алкохолни напитки, кът с пури и коняци за ценителите на изискания вкус и богат избор от изискани вина за почитателите на напитката на боговете. Кухнята на ресторанта винаги е готова да изненада клиентите с интересни предложения извън карт менюто. Просторната разчупена зала на ресторанта, разполагаща с безжична интернет връзка е идеална за организиране на дискретни бизнес вечери и работни обеди, или подобаващо отпразнуване на всяка успешно сключена сделка, организирани мероприятия от всякакъв ранг и тип и сватбени тържества.

Сватбени тържества

Ресторант CITY има утвърдена традиция в организирането и провеждането на сватбени тържества и ритуали.
Ние ви предлагаме:
- зала с вместимост до 180 гости
- възможност за изнесен ритуал в лятната градина
- възможност за сключването на гражданския брак с изнесен ритуал в конферентната зала на комплекса с възможност за присъствие до 180 гости.
- богат избор от варианти за Вашето меню - безплатен охраняем паркинг
- сватбен подарък от Хотел "City"
- безплатни нощувки за младоженците в един от нашите просторни луксозни апартаменти за целия уикенд
- преференциални цени на хотелски стаи за гостите По ваше желание, можем да съдействаме в избора на сватбена агенция и/или DJ.

Кетъринг

Ние от ресторант City - Стара Загора, можем да организираме цялостно или частично всяко Ваше събитие, парти или друг специален повод. Освен приготвянето и доставката на качествени плата с хапки и други кетъринг изкушения, можем да Ви осигурим подходящи, музиканти, танцьори, аниматори, фотографи, оператори.